Järjelle ei saa antaa valtaa?

1,5 viikkoa sitten Eurooppaa järisytti taas uusi, islamiin hyvin tiiviisti liittyvä terrori-isku, kun Iso-Britannian Manchesterissa räjähti muslimin toimesta pop-konsertin päätteeksi. Luulin turtuneeni jo näihin iskuihin, mutta kun kohteena oli nuoria tyttöjä ja jopa lapsia, niin jopa tällaisen paatuneen pessimistin mieli järkkyi. Luulin myös, että tämän iskun jälkeen olisin saanut lukea edes jonkun inhimillisen ja järkevän ulostulon esim. pääministeriltämme Juha Sipilältä, mutta jälleen kerran sain todeta, että väärin luultu.

Kuolleiden joukossa oli jopa 8-vuotias tyttö. Yhteensä kuolleita ihmisiä oli 22, loukkaantuneita 59. Saimme taas kuulla, että pelolle ei saa antaa valtaa ja viha pitää kääntää rakkaudeksi. Valitettavasti minä en enää pysty rakastamaan yhtäkään islamistia, joka vihaa länsimaalaista elämäntapaamme niin paljon, että sen takia täytyy räjäyttää itsensä ja viedä mukanaan muun muassa 8-vuotias tyttö. Olen antanut pelolle vallan. En ymmärrä mikseivät poliitikkomme tee enempää meidän eurooppalaisten turvallisuuden eteen. Betoniporsaiden ja junassa partioivien aseistettujen poliisien tulo katukuvaan ei nyt ihan riitä vakuuttamaan ja palauttamaan turvallisuuden tunnetta. Manchesterinkin iskijän turvallisuusuhka oli poliisin tiedossa, mutta siitä huolimatta hän sai rauhassa matkustella Turkkiin ja hänelle vielä maksettiin opintotukea/-lainaa, vaikka hän oli jo keskeyttänyt yliopisto-opintonsa! Mikä on se kollektiivinen hulluus, joka on vallannut Euroopan? Minä tiedän vastauksen: sen nimi on monikulttuurisuus ja monikulttuurisuus = islam.

Tämä kollektiivinen hulluus rapauttaa turvallisuutemme. Silti Suomessa halutaan panostaa nettipoliisien määrään ja siihen ollaan valmiita lisäämään resursseja.  Aamulehdessä poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen kertoo tilanteesta seuraavasti: ”- Poliisista uhkasi jäädä työttömäksi 200 määräaikaista poliisia, ja nyt nämä 200 saatiin lisärahoituksen turvin palkattua vihapuheen tutkimus- ja torjuntatyöhön, Kolehmainen kertoo.” Siis 200 uutta poliisia nettiin! Ei hyvää päivää. Kansanedustaja Juho Eerola kysyi kyselytunnilla todella aiheellisen kysymyksen; onko aikomusta kitkeä myös arabiankielistä vihapuhetta netistä. Voinette arvata onko aikomusta vai ei ja tämä seuraava kommentti, joka löytyy tuon jutun kommenttiosiosta kertonee kaiken vallitsevasta mentaliteetista:

Antero Leitzinger ·

Työskentelee yrityksessä Maahanmuuttovirasto
Tuskin löytyy resursseja myöskään liivin kielen seuraamiseen. Toisaalta voisi ajatella, ettei harvinaisimmilla kielillä voida myöskään lietsoa kovin suurta ihmisjoukkoa, eikä tarkoitus olekaan, että poliisi urkkisi yksityistä tai pienten ryhmien keskinäistä keskustelua kaikilla mahdollisilla salakielillä.”
Hyvä Antero: arabia ei ole salakieli.

Meitä eurooppalaisia räjäytellään tai rekoilla ajetaan päälle muun muassa joulutorilla, mutta me emme saa vihastua tästä kehityksestä. Jos kritisoit vallitsevaa tilannetta, voit joutua poliisin kuulusteluihin. Ruotsissa oli 70-vuotias nainen joutunut syytteeseen vihapuheesta, koska hän oli kritisoinut maahanmuuttajia autojen poltosta ja kadulle ulostamisesta. Mielestäni tässä ei ole mitään järkeä! Miksi poliitikkomme kuvittelevat, että täysin erilaisiin kulttuureihin tottuneet ihmiset voisivat elää sopusoinnussa ja muodostaa yhtenäisen yhteiskunnan, jossa kaikki noudattaisivat vallitsevia maan lakeja? Muslimeilla on koraaninsa ja heillä on sharia-lakinsa. Tämä on totuus, jota ei missään nimessä pitäisi unohtaa ja siltä ei missään nimessä pidä sulkea silmiä.

Tällä hetkellä kaikki muut poliitikot kuin persupoliitikot haluavat, ainakin julkisen keskustelun perusteella, jatkaa tällä ”Suomesta saa kuka vain hakea turvapaikkaa tallustelemalla rajamme yli”-linjalla. Tälle pitäisi tulla ehdottomasti stoppi! Päivä päivältä turvallisuutemme murenee ja mitään ei asian eteen tehdä. Tai tehdään. Palkataan lisää vihapuhepoliiseja, koska me suomalaisethan olemme tunnettuja siitä, että ensin vihapuhumme ja sitten räjäytämme itsemme. Ei kun…..

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s