Tyttöjen ja naisten turvallisuudesta

Luin kuvottavan uutisen Helsingin Uutisten nettisivuilta alle 16-vuotiaisiin tyttöihin kohdistuvasta seksuaalisesta ahdistelusta. Tytöt olivat tutustuneet kaupungilla ulkomaalaistaustaisiin miehiin ja jatkaneet iltaa yksityisasunnoissa, joissa varsinainen ahdistelu oli tapahtunut. Näitä tapauksia on Joensuussa tullut poliisin tietoisuuteen kolme ja ne ovat erillisiä tapauksia, joissa uhrit ja rikokseen syyllistyneet ovat eri henkilöitä.

Noin kuukausi sitten luin jutun, jonka mukaan Turussa on seksuaalirikollisuus noussut huimat 400 % tämän vuoden tammi-maaliskuussa. Onneksi en ole joutunut viime aikoina tekemään rikosilmoitusta ahdistelusta, mutta taksilla suhailu sitä vastoin on lisääntyny. Pieni hintahan se noin 20 €/taksireissu on turvallisuudesta, mutta tulisin ilman niitäkin reissuja toimeen. Mieluummin kulkisin ihan kävellen, koska kaksi tervettä jalkaa löytyy, mutta olen antanut pelolle vallan. Niin olisi noiden alle 16-vuotiaiden tyttöjenkin pitänyt antaa. Kotona ja kouluissa pitäisi antaa realistista kulttuurikasvatusta: Suomessa ihmiset ovat samanarvoisia, mutta kaikkien tänne tulevien kulttuurissa näin ei ole. Riski joutua seksuaalisen ahdistelun kohteeksi on 17-kertainen tiettyjen kulttuurinedustajien seurassa. Todellisuudessa riski on varmasti vielä suurempi. Tietyn uskonnon edustajien joukosta löytyy myös x-määrä niitä, joille Suomen lait eivät merkitse mitään. Rikosilmoituksia ei tehdä poliisille, vaan paikallisen moskeijan imaamille. Avioliiton sisällä ei tapahdu raiskauksia, sillä miehellä on aina oikeus vaimoonsa. Naisen asema on muutenkin ala-arvoinen Suomen tasa-arvoiseen yhteiskuntaan verrattuna. Miten siis voisi olla mahdollista, että tietyn uskonnon edustajien sisällä tapahtuvat naisiin kohdistuvat rikokset tulisivat viranomaistemme tietoisuuteen?

En väitä, etteivätkö suomalaisetkin ahdistelisi, mutta on ihan faktaa, että meillä ahdistelu ei ole niin yleistä kuin tiettyjen kulttuurien edustajilla. Naisena ja kahden suloisen tytön tätinä minua kiukuttaa suunnattomasti vähättely, joka kohdistuu näihin erilailla naisia kohteleviin kulttuureihin. Koen, että jokainen tänne turvapaikanhakijana saapunut mies vähentää oikeuttani elää tasa-arvoisessa yhteiskunnassa. Näin ei olisi, jos maahan tulevat miehet unohtaisivat rajan ylitettyään entisen kulttuurinsa jossa elivät ja taikaiskusta alkaisivat elää suomalaisen kulttuurin mukaan.

Tällaista ihmettä ei tietenkään tapahdu, mutta kuin taikaiskusta maahanmuuttopolitiikkaamme voisi muuttaa siten, ettei kuka tahansa pääsisi enää tänne hakemaan turvapaikkaa. Suomalainen hyvinvointiyhteiskunta on muutenkin jo lähes kuolonkouristuksissaan. En tule koskaan ymmärtämään, miksi meidän pitää kaiken huonon päälle vielä uhrata tyttöjen ja naisten turvallisuus muka suuremman hyvän nimissä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s