Monikulttuurinen aamunavaus

Valitettavasti aloitin aamuni lukemalla Iltalehden tekemän jutun Malmön tilanteesta. Piti tänään avautua Kelan toiminnasta, mutta pulssi käy nyt niin korkealla taas kerran maahanmuuttouutisoinnin takia, että pakko päästää vähän höyryjä ulos. Avaan nyt jutusta heränneitä ajatuksiani.

Jutussa mainitaan, että Suomessa tapahtuu enemmän kuolemaan johtanutta väkivaltaa kuin Ruotsissa. Ok, voi olla, mutta kuinka paljon Suomessa tapahtuu ampumisia kaduilla kesken päivää? Entä kuinka monessa kuolemaan johtaneessa väkivaltatapauksessa koituu Suomessa sivullisille vaaraa?  En ainakaan muista kuulleeni tapauksesta esim. Tampereelta, jossa teinipoika odottelisi aamulla bussia bussipysäkillä ja yhtäkkiä hänen eteen olisi ilmestynyt auto, josta poikaa ammutaan päähän ja tekijät kaasuttavat todennäköisesti iäksi karkuun. Tämä oli muunneltu versio Malmössä sattuneesta tapauksesta, jossa 16-vuotiasta ammuttiin päähän hänen seisoskellessa bussipysäkillä alkuillasta. Kranaatit lentelevät eri puolella Ruotsia (esim. Göteborgissa). Tukholman alueella on pelkästään tällä viikolla tapahtunut viisi henkirikosta ja poliisi on helisemässä resurssipulan takia. No, Tukholma tai Göteborg ei olekaan Malmö, joten niillä ei ole mitään tekemistä minkään kanssa.

Lisäksi Iltalehden jutussa kerrotaan, että Ruotsin ulkoasiainministeriö oikoo virheellistä väittämää, että maahanmuutolla ja rikollisuudella olisi jotain tekemistä keskenään. Tästä ei ole kuulemma mitään näyttöä. No ei kai ole, koska Ruotsista löytyy viimeiset rikollisten etnisyyteen pohjautuvat tilastot vuodelta 2005! Hieno strategia. Maahanmuuttokriittisten valitus maahanmuuttajien rikoksista voidaan kuitata sillä, että ei ole näyttöä. Iltalehden haastattelema Tukholman yliopiston kriminologian professorin Jerzy Sarneckin lausunto ”- Ero vastaavissa olosuhteissa kasvaneiden syntyperäisten ruotsalaisten sekä maahanmuuttajien tekemien rikosten määrässä on melko pieni.”  herättää ihmetystä. Miten hän voi tuon tietää, koska rikoksia ei tilastoida etnisyyden mukaan. Onko olemassa sittenkin tilastot, joita ei kansalle näytetä vai vetelikö professori tilastoja pohjattomasta ruotsalaisesta taikurinhatusta? Harmillista näille professoreille on se, että on olemassa Peter Springaren kaltaisia poliiseja, jotka julkisesti valoittavat todellista tilannetta kansalaisille.

Iltalehti on haastatellut myös Malmön Rosengårdin kaupunginosassa kosmetologikauppaa pitävää naisyrittäjää Ella Hellsteniä. Juttu loppuu Hellstenin kommenttiin ”- Olin täällä ensin, enkä suostu muuttamaan. Naisten pitää pitää täällä yhtä, ja kaikki naiset ovat aina tervetulleita myymälääni, hän päättää.”. Iltalehti ei avaa tätä lausahdusta ollenkaan. Ilmeisesti Malmössä on jo liiketiloja, joihin naisilla ei ole asiaa.

Eli kaikki on hyvin Ruotsissa: Ihmisiä ammutaan kaduilla keskellä päivää ja naiset eivät saa liikkua vapaasti, mutta kaikki on hyvin! Syy, miksi tämmöinen uutisointi saa minut lähes raivon valtaan on se, että pelkään tämän kehityksen rantautuvan myös Suomeen ja tietysti tunnen solidaarisuutta ruotsalaisia naisia kohtaan. Mielestäni kaikilla naisilla kaikkialla maailmassa pitäisi olla oikeus päättää missä liikkuu ja mitä vaatteita pukee ylleen. En halua joutua pelkäämään liikkumista kaduilla. Haluan mennä shoppailemaan mihin sitten haluankin mennä ja käydä lenkillä juuri niillä lenkkipoluilla kuin haluan juuri niissä vaatteissa missä sitten haluankin lenkkeillä.

Alexander Stubbin ja Ville Niinistön kaltaiset päättäjät, jotka väittävät, että Ruotsilla menee hyvin, varmasti vihaavat naisia. Itse asiassa minun näkemykseni mukaan perussuomalaiset on ainoa puolue, joka oikeasti pitää naisten turvallisuudesta huolta ja puolustaa naisten oikeuksia. Tiedän, että näkemykseni on todella suuressa ristiriidassa valtamedian levittämään maailmankuvaan nähden. Voitte miettiä tahoillanne, miksi näin on.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s