Here we go!

Tästä se lähtee: ihan ikioman blogin kirjoittaminen. Blogin tarkoitus on toimia lähinnä itselleni terapiakanavana tässä hulluakin hullummassa maailmassa. Näppistuntumalta voisin veikata, että avautumisteni pääpaino on monikulttuurisuuden erinomaisuuden ihmettelyssä, mutta muitakin päivittäisiä mietintäteemoja kyllä löytyy: politiikka noin yleisesti, suomalaisen journalismin surkeahko taso, kipupotilaiden kaltoinkohtelu, luonnon monimuotoisuuden arvostaminen jne..

En ole poliittisesti sitoutunut. Äänestämässä toki käyn aina, kun sellainen mahdollisuus on. Äänestyskäyttäytymiseni lyhyt historia kronologisessa järjestyksessä on seuraavanlainen: SDP=>Vihreät=>Vasemmistoliitto=>Perussuomalaiset=>?. Eniten sympatiseeraan eduskunnassa vaikuttavista puolueista Perussuomalaisia, mutta heidän hallitustoimintansa ei ole ollut vakuuttavaa. Perussuomalaisten suurin ongelma on mielestäni puolueen nykyinen puheenjohtaja Timo Soini, mutta varmasti silläkin on vaikutuksensa, miten EU haluaa meidän hoitavan asioitamme ja ne EU:sta tulevat määräykset ovat todella suuressa ristiriidassa Persujen ajamien asioiden kanssa. Tähän sopii siis soinismi, jonka allekirjoitan (lähes) täysin: Missä EU, siellä ongelma.

Seuraan aktiivisesti netin kautta uutisia. Varsinkin maahanmuuttopolitiikkaa koskeva uutisointi kiinnostaa, koska koen maahanmuuton olevan suurin ongelma Euroopassa tällä hetkellä. Olen huomannut, että maahanmuuttoon liittyvässä uutisoinnissa on Suomessa pahoja puutteita. Jostain syystä uutisista jää puuttumaan merkityksellisiä asioita tai käytetään kiertoilmaisuja ja joitakin olennaisia uutisia ei uutisoida lainkaan. Jos kyseessä on ulkomaan uutinen, joka on julkaistu Suomen valtamediassa, tarkistan usein alkuperäisen lähteen. Tässä salapoliisityössä auttaa huomattavasti Hommaforum-keskustelupalsta, jossa aktiivisia keskustelijoita on paljon ja jonne linkataan runsaasti ulkomaankin uutisia. Hommaforumista voi ja saa olla montaa mieltä. Omasta mielestäni se on asiapitoisin keskustelufoorumi Suomessa.

Taustastani sen verran, että en ole korkeasti koulutettu vaan ihan perusduunari ja sellaisena myös viihdyn. Olen 35-vuotias nainen ja kunnon vanhanpiian tavoin minulla on yksi kissa. Arvomaailmani peruspilari on toisten ihmisten ja itseni arvostaminen. Arvostusta riittää niin kauan kuin ihminen on sen mielestäni ansainnut. En siedä valehtelua tai epärehellisyyttä. Huumorin nautin mielelläni mustana ja sarkastisena. Teen varsinkin kieliopillisia kirjoitusvirheitä, mutta se ei kaada maailmaani. Toivottavasti ei sinunkaan. Yritän välttää vihapuhetta (näinä aikoina se on ehkä mahdotonta) sekä #kivapuhetta ja pyrin neutraaliuteen.

Toivottavasti viihdyt blogissani =)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s